GILDEMESTERS
MAD OPSKRIFTER
2019
Æblekage
Krabbe salat
Rødspættefilet i ovn
Sprøde vafler
Torsk i Mangosauce
2014
Marokkansk Appelsin-mandelkage
Bærkage med mascarponecreme
Rørhattesuppe, legeret
Vildsvinesteg med majspickles
2013
Ølmarineret fasanbryst på grill med kold løgsauce
Mørt vildt på grillen
Bæver kølle
Amerikanske pandekager
Flamberede Bananer
2012
Kanel Kringelstang ( 24 Personer ) 3 stænger
Lillis Æblekage
2011
Grillet og marineret carpaccio af sommerbuk
Ost – oliven bøffer
Bøf a la tornedo
Råkost af kål med frugter og cashewnødder.
Flutes 3 stk.
Nadines Framboiases.
Ingers Hindbær Ratafia
2010
Muffins
Moussaka med squash
Råmarineret squash-salat
Courgettefritter med yougurtdip
2009
Grillede marinerede tigerrejer på spyd
Bagt banan med whisky, farin og flødeskum
Frugttærte
2008
Banankage
Blomkålssvamp i øldej
Skovsneppe i kantarelsky
Salat med pigsvamp
Bær tærte
Rejerolade
Chokoladekage
2007
Hot vildtsuppe
Vindruetærte
Rødkålsalat m/mandarin og æbler
20 stk. flutes
Farseret fasan